RSS

Qui som?

LA CECI

Cooperativa d’Educació i Coneixement Integral ubicada a l’espai Aurea-social de Barcelona.

Som un grup de persones interessades en l’educació des de diversos àmbits: la música, el teatre, la psicologia, la ciència, la pedagogia, l’art, la literatura o el joc. Entenent-los tots ells com a part integral d’una tasca educativa que considerem holística perquè comporta i neix en tots els àmbits i competències de l’ésser humà.

Treballem per a fomentar una intervenció educativa basada en processos cooperatius, respectuosos, horitzontals i lliures encaminats a l’empoderament col·lectiu, la reflexió individu-comunitat i el desenvolupament de totes les persones. Tenint en compte i respectant els moments i el ritme en el procés d’aprenentatge de cada individu.

 

(Castellano)

Cooperativa de educación y conocimiento Integral ubicada en el espacio Aurea social de Barcelona.

Somos un grupo de personas interesadas en la educación desde diversos ámbitos: la música, la ciencia, el teatro, la psicología, la pedagogía, el arte, la literatura o el juego. Siendo todos ellos parte integral de una tarea educativa que consideramos holística porque comporta y nace en todos los ámbitos y competencias del ser humano.

Trabajamos para  fomentar una intervención educativa basada en  procesos cooperativos, respetuosos, horizontales y libres encaminados al empoderamiento colectivo, la reflexión individuo-comunidad y el desarrollo de todas las personas. Teniendo en cuenta y respetando los momentos y el ritmo en el proceso de aprendizaje de cada individuo.

Anuncis
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: